17. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na 17. Festivalu stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom koji će se održati u utorak, 3. prosinca 2019. godine, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1.

I ove godine program Festivala će se odvijati u dva dijela: prijepodnevni program s početkom u 11 sati rezerviran je za nastupe naših najmlađih sugrađana, dok poslijepodnevni program započinje u 18 sati kada pozornicu preuzimaju „malo stariji“.  

U sklopu Festivala bit će postavljena cjelodnevna Prodajna izložba radova u atriju Hrvatskog kulturnog doma u vremenu od 10 do 18 sati.

Na 17. Festivalu stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom sudjeluju: Centar za autizam Rijeka, Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, Udruga za sindrom Down – Rijeka 21, Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, Županijska udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, Dnevni centar za rehabilitaciju „Slava Raškaj“ Rijeka, Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić More, Dječji vrtić Sušak, Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka, OŠ Gornja Vežica, OŠ Kantrida, OŠ Fran Franković, Centar za rehabilitaciju Fortica, Centar za rehabilitaciju Rijeka i Modna agencija Glamour Tara.

Scensko rješenje, izvedbu elemenata i vizualni identitet Festivala osmislili su i izradili učenici Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci.
Podršku organizaciji pružaju volonteri Ekonomske škole Mije Mirkovića u Rijeci.
Pokrovitelj manifestacije je Grad Rijeka.
Festival se organizira u sklopu projekta „Rijeka – Zdravi grad“.

Veselimo se Vašem dolasku!

Program ovogodišnjeg Festivala nalazi se u nastavku: