Donatori

Hrvatska elektroprivreda d.d.

Zahvaljujemo Hrvatskoj elektroprivredi d.d. na donaciji od 9.000,00 kn za projekt pod nazivom „Igla, konac, kist i twist…“ u okviru kojeg se provode radionice šivanja i krojenja, te kreativne/likovne radionice.

 

INA d.d.

Zahvaljujemo se na donaciji u iznosu od 5.000,00 kn odobrenih za realizaciju projekta ” Senzorni park za naš osmijeh” kojim smo započeli uređenje senzornog parka pri Centru za autizam – Zagreb, ustrojbena jedinica Rijeka.

image005 image006

 

PBZ d.d.

Zahvaljujemo se  Privrednoj banci Zagreb d.d. za donaciju u iznosu od 40.000,00 kn kojom smo opremili sobu za opuštanje ili snoezelen room pri CZA Rijeka. Oprema je odobrena temeljem javnog natječaja za dodjelu donacija “PBZ prilika za uspjeh”.

Rijeka tekstil – Domus d.d. za trgovinu i usluge Rijeka

Zahvaljujemo na donaciji – opremi za uređenje senzorne sobe u CZA Rijeka. Posebna zahvala gđi. Ivanki  što je omogućila da radovi naše djece budu izloženi u izlozima dućana Rijeka tekstila kao i na pomoći kod tiskanja kalendara, od čijeg prihoda je nabavljena didaktika za rad s našom djecom u CZA.

Moto klub  “Dead Frog”

Zahvaljujemo članovima Moto kluba “Dead frog” na donaciji prigodom organizacije događanja “Frogstocka”.  Zahvaljujemo na  podršci koju su pružili prilikom dolaska “Iliria motor cluba” kada su sakupili donaciju za pomoć obitelji s jednim roditeljem. A nadasve zahvaljujemo Gosp. Rudolfu Ožboltu , predsjedniku Moto kluba, koji svih godina od osnutka Udruge kreira grafička rješenja za izradu plakata, brošura, memoranduma, vizitki  i svih materijala potrebnih za promidžbu i funkcioniranje Udruge.

Ministarstvo socijalne politike i mladih

Projekt Rane intervencije za djecu PGŽ i Istarske županije – odobren je Udruzi 2008 g. Za period 2008 -2009. U iznosu od 320.000,00 kuna. Trogodišnji program Rana intervencija u djece s poremećajem iz autističnog spektra putem sustava mobilne službe u lokalnoj zajednici za djecu PGŽ i Istarske županije – odobreni su udruzi za period od 2011 – 2014., 2014/2017 godine, te za razdoblje od 2017. /2020.

Auto kuća Porsche Rijeka

Zahvaljujemo auto kući Porsche Rijeka, koji su nam pružili mogućnost izložbenog kutka radova naše djece u njihovom salonu  i time omogućili dugoročno doniranje.

Hypo banka

Zahvaljujemo Hypo banci na odabiru naše Udruge  na web stranicu banke, a kako bi bankovni klijenti svoje bodove po kartičnom poslovanju mogli donirati našoj Udruzi. Zahvaljujemo se na donaciji predsjedniku uprave Hypo Banke – Markusu Ferstlu.

Zaklada “Hrvatska za djecu”

Zahvaljujemo na odobrenoj potpori od strane Zaklade “Hrvatska za djecu” za financiranje opreme  programa  Rana intervencija u djece s poremećajem iz autističnog  spektra putem sustava mobilne službe u lokalnoj zajednici u ukupnom iznosu od 115.063,01 kuna. Nabavljena je neophodna oprema za provođenje rane intervencije u djece s poremećajem iz spektra autizma  koja će doprinijeti kvaliteti rada s djecom uključenom u program.  Voditeljica programa je gđa. Ivanka Pejić, mag. pedagogije i defektologije, sveuč.spec.rane intervencije u eduk. rehab., a edukacijsko rehabilitacijske postupke provode stručne suradnice (djelatnice Centra za autizam – Zagreb ustrojbena jedinica Rijeka i Dječjeg vrtića Rijeka).