Primanje sakramenata svete pričesti i krizme naše djece u Crkvi Marije Pomoćnice

U petak 29.04.2016. održana je sveta misa i svečanost primanja sakramenata svete pričesti i krizme za 15-toro naše djece u Crkvi Marije Pomoćnice koju je predvodio nadbiskup Riječke nadbiskupije, monsignor Ivan Devčić.

Svečanosti su nazočili roditelji, kumovi, rodbina i prijatelji, kao i djelatnici Centra za autizam, a Jan i Bojan su uveličali događanje pjesmom i čitanjem evanđelja, dok je vjeroučiteljica Tanja vodila brigu o svemu i pratila svako naše dijete tijekom primanja sakramenata.

Čestitamo svima ,svi su bili prekrasni i sve je prošlo dobro zahvaljujući velikom zalaganju vjeroučiteljice Tanje koja ih je zadnja tri mjeseca pripremala na ovaj događaj i uložila puno entuzijazma, ljubavi i truda u njihovu pripremu za ovaj svima nama važan događaj.
Zahvaljujemo se nadbiskupu monsig. Devčiću na razumijevanju i uvažavanju posebnosti naše djece, što je osobno došao održati svetu misu i dati sakramente našoj djeci.

autizam-svecana-misa-rijeka4autizam-svecana-misa-rijeka3autizam-svecana-misa-rijeka2autizam-svecana-misa-rijeka1autizam-svecana-misa-rijeka